EZOgreen™ – Verdens beste vaskepulver?

Ja! Det mener i hvert fall vi. Ikke bare er det det mest miljøvennlige alternativet, men også forbruket av selve pulveret er kun en syvendedel i forhold til vanlige vaskepulvere som OMO og tilsvarende produkter. Ezogreen™ inneholder kun naturlig Zeolitt som har vært igjennom en elektrokjemisk prosess. Det betyr at det ikke finnes vaskepulver på markedet i dag som er mer miljøvennlig enn Ezogreen™. Og effekten er så bra at det ikke er behov for store mengder Ezogreen™ for å vaske dine klær helt rene. Med Ezogreen™ bruker du kun 5 til 10 gram pulver pr. maskinvask. I tillegg er vaskepulveret ekstremt skånsomt mot klærne dine, at du faktisk kan vaske de fineste ullgenserne dine. Dette fordi Ezogreen™ ikke inneholder noen skadelige enzymer.

De fleste tradisjonelle produsenter av vaskemidler har betydelig mengder mikroplast i sine produkter. Vi satte mennesker på månen i 1968, så at de store produsentene ikke har klart å lage ordentlig miljøvennlig vaskepulver ennå virker noe merkelig. Sannheten er at det koster for mye å gjøre om store fabrikker som har produsert vaskepulver siden tidenes morgen. Det jobbes nok med å få endret på dette, men det tar dessverre en del tid å gjøre om produksjonsmetodene.

Det er vi mennesker som nå må ta ansvar, slik at vi ikke produserer og forbruker mer mikroplast enn nødvendig. I et hvert hjem slippes det ut masse mikroplast i avløpssystemet, og deretter ut i vår vakre og skjøre natur. Og det kan DU stoppe nå!
Det er allerede over 6000 nordmenn og over 3500 svensker som bruker Ezogreen™.
Stopp unødvendig forurensning du også! Gjør noe med det du enkelt kan gjøre noe med. Bruk Ezogreen™! Hjelp miljø vårt!

Nok er nok!
TENK PÅ MILJØET!
TENK PÅ VÅRE ETTERKOMMERE!
NÅ KAN DU BESTEMME!

Vi vil at du skal prøve Ezogreen™ og bli fornøyd med resultatet. Derfor gir vi deg hele 12 vask GRATIS for at du skal se at det nytter og tenke miljø. Det eneste du må betale for å bli 100% miljøvennlig innen klesvask er å betale portoen på kr 29,-

Ezogreen™ har så høy kvalitet, at vi leverer Ezogreen™ med en fornøyd garanti: Fornøyd eller pengene tilbake!

Relaterte artikler

Grønn profil, grønn emballasje!

Grønn profil, grønn emballasje! Det er viktig at produsentene som produserer vaskepulver i dag tenker på miljøaspektet i alle ledd. Ezogreen jobber kontinuerlig for…

Derfor bør du vaske grønt!

Derfor bør du vaske grønt! Vil du forurense hjemmet ditt med skadelige kjemikalier? Vi kildesorterer, smører oss med parabenfrie kremer, spiser økologiske grønnsaker og…
Meny