Derfor bør du vaske grønt!

Vil du forurense hjemmet ditt med skadelige kjemikalier?
Vi kildesorterer, smører oss med parabenfrie kremer, spiser økologiske grønnsaker og kjøper riktige miljøvennlige produkter. Men når vi skal vaske klær, ja da tyr vi til de samme, gamle vaskemidlene vi alltid har gjort. Hvorfor brukes skadelige kjemikalier og syntetiske dufter, og hvorfor virker det som det er greit, når det er hus og klær som skal vaskes?

Kan det være at vi er så vanedyr at vi ikke tenker på det? Er det slik at vi gjør det vi alltid har gjort? Eller er det slik at vi tror at vaskepulveret vi bruker i dag er miljøvennlig bare det er svanemerket? Vi legger merke til at alle leser alt om Ezogreen™ når de får den i posten. Våre kunder saumfarer alt som står på Ezogreen esken. Men når vi spør kundene om de har lest på esken til det vaskepulveret de har brukt tidligere, blir det litt stille i telefonen, og de fleste innrømmer da at de ikke har gjort det. Vi råder alle til og vaske grønt! Sette krav til deres produsenter av vaskepulver. Eller bytt til en annen leverandør. Klassiske utsagn fra produsenter som prøver å være miljøvennlige: ”Vi bruker ikke unødvendige kjemikalier”. Det er vel det samme som å si at vi bruker ikke unødvendig mye sukker i denne sjokoladen. Ikke la deg lure.

NEI, NÅ MÅ VI TA ANSVAR FOR EGNE HANDLINGER!!!
Dette velger vi, hver og én, som forbruker. Og til dere som ikke synes at miljø er viktig. Er det ikke på tide at vi alle sammen kan være enig i at vi bytter til det mest miljøvennlige produktet uansett? Så lenge det ikke koster mer enn ordinært vaskepulver. Og ja, om du ikke liker at tøyet ditt lukter nøytralt, og heller vil ha litt duft, så er det ingen som nekter deg i og bruke tøy mykner for det. Men bruker du EZOgreen™, så bidrar du litt mer til en renere verden!

Vel vel, nå ble det kanskje litt mye fy-fy med fingeren i været her. Men som dere sikkert skjønner må vi tenke på miljøet i alle ledd. Ikke bare det vi bruker på kroppen eller det vi spiser. Men på alt. Tenk at hver eneste dag slipper vi rester av skadelig vaskepulver ut i vår vakre natur – uten av vi behøver det. Gjør noe med det!

Relaterte artikler

Grønn profil, grønn emballasje!

Grønn profil, grønn emballasje! Det er viktig at produsentene som produserer vaskepulver i dag tenker på miljøaspektet i alle ledd. Ezogreen jobber kontinuerlig for…
Meny