Grønn profil, grønn emballasje!

Det er viktig at produsentene som produserer vaskepulver i dag tenker på miljøaspektet i alle ledd. Ezogreen jobber kontinuerlig for å få enda bedre kompetanse innen ulike miljøspørsmål.

Hva består emballasjen til Ezogreen av?
Første delen av vår emballasje er lett aluminium, som igjen er satt inn med en fuktsperre som passer på at produktet ikke blir fuktig, slik at kvaliteten på pulveret ikke forringes. De små 10 grams doseringsposene legges inn i kartong av papp, slik at kunden får lett tilgang til vaskepulveret når de skal bruke det.

Energigjennvinning
«Alle aluminiumsposer, som har en plasthinne med fuktsperrefunksjon, blir i dag brukt til energigjenvinning. Det vil si at det brennes og energien går til å varme opp kommunale bygninger i Oslo eller som strøm Oslo`s beboere nyter godt av», forteller Jostein Pedersen
«I og med at det også er metaller i posene, blir også dette gjenbrukt. Asken som ligger igjen blir så transportert til en liten by her på Østlandet som heter Moss. Der blir asken sortert, og alle typer metall blir tatt ut og brukt på nytt. Resten av asken blir fordelt utover den gamle fyllplassen i Moss, og der blir det vel til jord igjen», avslutter Jostein.

Vi som jobber med Ezogreen til daglig kommer snart med en ny emballasje. Den er laget av det samme materialet, men den vil ha en stor pose med doseringsskje istedenfor doseringsposer. Dette vil gjøre at Ezogreen blir enda mer miljøvennlig, og det er vi glade for.

Relaterte artikler

Derfor bør du vaske grønt!

Derfor bør du vaske grønt! Vil du forurense hjemmet ditt med skadelige kjemikalier? Vi kildesorterer, smører oss med parabenfrie kremer, spiser økologiske grønnsaker og…
Meny